Wrap met ge­rook­te ham en cran­ber­ry­room

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 8 personen
3 69

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier
  • plakband
  • kleurige folie (inpakpapier)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roomkaas mengen met compote, op smaak brengen met azijn, zout en peper. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Wraps volgens gebruiksaanwijzing kort verwarmen. Wraps een voor een bereiden met telkens kwart van ingrediënten: op 2 cm van onderkant wraptortilla laagje sla leggen, aan zijkanten ook ca. 2 cm vrijhouden. Roomkaas over sla verdelen, beleggen met plakjes radijs en ham. Bestrooien met zout en peper. Zijkanten van wrap over vulling klappen, onderkant over vulling vouwen en tortilla strak tot wrap oprollen. Uit bakpapier vierkanten van ca. 30 x 30 cm knippen. Wraps hierin strak oprollen en tot gebruik in koelkast bewaren.
  2. Uit cadeaufolie 4 grote vellen knippen. Wraps uit koelkast nemen en elk onderaan in midden van folievel leggen. Folie strak oprollen, uiteinde vastzetten met plakband. Folie vlak naast wrap samenknijpen en omdraaien, zodat rolletjes eruit komen te zien als 'christmas crackers'. Draai vastzetten met plakband. Wraps op dienblad of schaal op buffet zetten. Voor serveren wraps halveren, uiteinde van folie iets omvouwen zodat wrap uit de hand te eten is.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.