Si­naas­ap­pel-ro­ze­ma­rijn­jus

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In steelpan fond met likeur, sinaasappelsap en rozemarijn tot helft laten inkoken. Laten afkoelen. Tijdens rusten van kalkoen braadslede op laag vuur zetten, fond erin schenken, aanbaksels losroeren en zachtjes verwarmen. Koude boter in klontjes snijden. Van vuur af boter door jus kloppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.