Ti­la­pia met rös­ti

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 1/2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Broccoli in ca. 6 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. Tilapiafilet in midden van ingevette ovenschaal leggen en bestrooien met peper en zout. Vis besprenkelen met 3 eetlepels olie. Vis in midden van oven in ca. 10 minuten laten garen. Peterselie fijn knippen. Rösti volgens gebruiksaanwijzing in rest van olie bakken. Laatste 3 minuten peterselie erdoor mengen. Intussen broccoli naast vis in ovenschaal leggen. Bestrooien met kaas en schaal nog 5 minuten terugplaatsen in oven. Ovenschotel serveren met rösti.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.