Roer­ge­bak­ken shii-ta­kes met pak­soi

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In wok olie verhitten. Shii-takes ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Honing en sojasaus erbij schenken en nog 1 minuut verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met mie. Lekker met empeng of cassave kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.