Var­kens­haas met snel­le zuur­kool

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Varkenshaas na elkaar bereiden in de magnetron, volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Appel wassen, in parten snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten en appel en ui ca. 3 minuten bakken. Zuurkool laten uitlekken, toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Zuurkool over vier borden verdelen. Aardappelpuree erop scheppen. Varkenshaas in plakken snijden en erop leggen. Garneren met groente en kruidenboter (uit schalen).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 880 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.