Rijs­te­pap met zuid­vruch­ten en stroop

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dadels in stukjes snijden. Rijstepap in steelpan schenken. Rozijnen en dadels erdoor scheppen en geheel ca. 6 minuten zachtjes verwarmen. Rijstepap over vier schaaltjes verdelen en stroop erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.