Kal­koen­scho­tel met cas­hew­no­ten

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalkoenfilet in dunne reepjes snijden. Reepjes mengen met kruidenmix (uit doos). Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden. Noodles (uit doos) koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en kalkoen in ca. 4 minuten bruinbakken. Oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Sojasausmix (uit doos), sperziebonen en 300 ml water toevoegen. Geheel ca. 3 minuten zachtjes koken. Laatste minuut cashewnoten (uit doos) toevoegen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en over kalkoenschotel strooien. Noodles, atjar en kroepoek apart erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 104 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.