Ta­gli­a­tel­le ma­ri­na­ra

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Kabeljauw in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen. Intussen vinaigrette door sla mengen. Tagliatelle serveren met vissaus en sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.