Pit­ti­ge ka­pu­cij­ner-cho­ri­zo­scho­tel

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de rode peper in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de chorizoblokjes in 5 min. al omscheppend krokant. Voeg de ui, de reepjes rode peper en de komijn toe en bak 2 min. mee. Blus af met de sherry en voeg vervolgens de cherry tomaten en de kapucijners toe. Laat de kapucijnerschotel afgedekt in 10 min. goed warm worden. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de peterselie. Lekker met aardappelpuree.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.