Win­ter­fruit pan­nen­koek­jes

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appel en peer schillen en in 4 parten snijden. Klokhuizen verwijderen. Appelparten in 3 plakjes snijden, peerparten in lengte halveren. Appel en peer met citroensap besprenkelen. Mandarijnen pellen en in partjes verdelen. Wok verhitten. Olie over panbodem laten uitvloeien. Appel, peer en mandarijn ca. 2 minuten roerbakken. Marmelade toevoegen, bestrooien met kaneel. Sinaasappelsap in wok schenken, fruit omscheppen en op laag vuur nog ca. 2 minuten verwarmen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en op warme borden leggen. Fruit met saus op onderste helft scheppen, bovenkant over vulling dichtklappen. Pannenkoek dun met poedersuiker bestrooien en warm serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.