Aard­ap­pel­scho­tel met kaas en cour­get­te

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen op hoogste stand. Uien pellen en in ringen snijden. Courgette wassen en in blokjes snijden. In hapjespan of wok spek en ui ca. 2 minuten bakken. Courgette en aardappelblokjes toevoegen en geheel ca. 10 minuten bakken. Regelmatig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in ovenschaal en afdekken met plakken raclettekaas. Ovenschaal onder grill zetten en kaas in ca. 5 minuten laten smelten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.