Pi­kan­te groe­ne olij­ven

  • borrelhapje
  • 6 personen
  • 195 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 24 uur wachten
(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan borrelhapje 6 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olijven laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in repen snijden. In kom komijn, paprikapoeder en oregano door olie kloppen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Peperreepjes en olijven erdoor scheppen. Olijven minstens 1 dag op kamertemperatuur afgedekt laten staan. Met cocktailprikkertjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • koolhydraten 1 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Griekenland

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.