Ge­gril­de tong met kap­per­tjes­saus

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 2 personen
2 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kommetje 4 eetlepels olie en azijn tot dressing kloppen. Kruiden erboven fijn knippen. Kappertjes laten uitlekken en fijn hakken. Dressing op smaak brengen met zout en peper. Sliptong droogdeppen met keukenpapier. Bestrooien met zout en peper en dun bestrijken met rest van olie. Grillpan verwarmen en sliptong in ca. 8 minuten gaar grillen, halverwege keren. Tong over twee borden verdelen. Dressing apart in kommetje erbij geven. Lekker met gemengde groene salade en rijst of pasta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 57 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Griekenland

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.