Ap­pel-pe­can muf­fins

  • nagerecht
  • 6 personen
  • 265 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
engels nagerecht 6 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand 3. Pecannoten grof hakken. Muffinbeslag maken met boter en eieren, volgens gebruiksaanwijzing. Pecannoten, kaneel en helft van appelcompote voorzichtig door beslag scheppen. Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen. Muffins in oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Muffins serveren met rest van appelcompote. Resterende muffins na afkoelen bewaren in afgesloten trommel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.