Twee-ka­zen­sa­la­de met warm brood

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen sperziebonen schoonmaken en wassen. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Afgieten, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en parten in stukjes snijden. Kazen in reepjes snijden. Sla mengen met sperziebonen, ui en peer. Dressing erdoor scheppen. Salade en kaas over vier grote borden verdelen. Serveren met warm brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 53 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.