Ge­vul­de cour­get­te met ma­kreel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 540 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 1/2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vel van makreel verwijderen en vis in stukjes verdelen. Courgettes schoonmaken, doormidden snijden en in lengte uithollen. Vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui, courgette en sambal ca. 3 minuten fruiten. Makreel en gewelde couscous toevoegen. Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper. Courgettes vullen met mengsel en bestrooien met seroendeng. Courgettes in ovenschaal leggen en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.