Pas­ta met cham­pig­nons en pijn­boom­pit­ten

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan spekreepjes uitbakken. Spekreepjes uit pan nemen en in overgebleven bakvet champignons in ca. 5 minuten gaar bakken. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten kort roosteren. Magor, crème fraîche en spekreepjes door champignons roeren en ca. 2 minuten zachtjes koken. Champignonsaus door pasta mengen. Pijnboompitten erover strooien. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.