Schol­rol­le­tjes met prei

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaarkoken. Prei schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Scholfilets bestrooien met zout en peper. Paprika's in lange repen snijden, op scholfilets leggen en oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers. In kleine pan 30 g boter smelten. Wijn en bouillontablet toevoegen en aan de kook brengen. Visrolletjes in bouillon leggen en afgedekt op laag vuur in ca. 8 minuten gaar stoven. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten en prei in ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Stoofvocht binden met allesbinder. Scholrolletjes serveren met prei en gekookte aardappels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.