Ca­mem­bert­taartjes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeeg laten ontdooien. Ham in reepjes snijden. Camembert in stukjes snijden. Eieren loskloppen met zout en peper. Peterselie fijn knippen. Eieren mengen met ham, camembert en peterselie. Taartvormpjes invetten met boter. Bladerdeegplakjes in vormpjes leggen, overtollig deeg afsnijden. Vormpjes vullen met camembertmengsel. Taartjes in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Intussen broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en wassen. In bodempje water broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Taartjes serveren met broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.