Pen­ne met pit­ti­ge vis­saus

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
4 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien en knoflook pellen en snipperen. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper fijn snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie van ansjovis verhitten. Ui, knoflook en peper ca. 4 minuten fruiten. Paprika toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Ansjovis en tilapiafilet in stukjes snijden. Tilapiafilet, ansjovis en tomatenblokjes toevoegen en saus nog ca. 5 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus bij pasta serveren. Lekker met ijsbergsalade met vinaigrette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.