Bief­stuk met mos­terd­saus

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 25

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in koekenpan helft boter en bak krieltjes gaar volgens aanwijzingen op verpakking. Bestrooi intussen biefstuk met zout en peper. Meng sla met dressing. Verhit in koekenpan rest van boter en bak biefstuk in ca. 6 minuten medium. Snijd helft van stoneleeks fijn en roer Dijonnaise erdoor. Serveer biefstuk met Dijonnaise, krieltjes en sla. Garneer met rest van stoneleeks.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 42-43

Biefstuk met mosterdsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bief­stuk met mos­terd­saus

1
1
  • 60 g boter
  • 2 zakken minikrieltjes
  • 2 schalen biefstukken
  • 1 zak gemengde sla
  • 1 portie vinaigrette

Verhit in koekenpan helft boter en bak krieltjes gaar volgens aanwijzingen op verpakking. Bestrooi intussen biefstuk met zout en peper. Meng sla met dressing. Verhit in koekenpan rest van boter en bak biefstuk in ca. 6 minuten medium.

2
2
  • 1 zakje stoneleeks
  • 100 g dijonnaise

Snijd helft van stoneleeks fijn en roer Dijonnaise erdoor. Serveer biefstuk met Dijonnaise, krieltjes en sla. Garneer met rest van stoneleeks.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.