Piz­zak­an­jers

  • borrelhapje
  • 12 personen
  • 183 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 personen
4 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Haal de bakplaat uit de oven en bekleed deze met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Snij de pistolets met een kartelmes doormidden en pluk er aan de binnenkant wat brood uit. Nu zijn de broodjes een beetje hol. Maak de pakjes tomatensaus open en knijp ze leeg boven een kom.
  2. Snij de plakken kaas en cervelaatworst in smalle repen. Besmeer alle broodhelften met tomatensaus. Strooi de paprikastukjes erover. Beleg dat met de repen worst en leg er dan gekruist de kaasrepen op.
  3. Leg de broodjes op de bakplaat en schuif die in het midden van de oven. Bak de pizzabroodjes ongeveer 10 minuten, totdat de kaas gesmolten is. Geef je gasten een lekker glas koude limonade bij het pizzabroodje.

Tip:

Ook lekker met reepjes ham of boterhamworst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 183 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Uitdelers

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.