Pof­fer­sticks

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands borrelhapje 10 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • bakpapier
  • kwastje

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de boter in een steelpannetje en zet het op heel laag vuur. Haal het pannetje van het vuur als de boter gesmolten is. Doe ondertussen de nougatine in een diep bord.
  2. Verwarm de poffertjes 1 minuut op de laagste stand van de magnetron, zodat ze lauwwarm zijn.
  3. Besmeer de poffertjes met boter en haal ze een voor een door de nougatine.
  4. Steek aan elk satéstokje om en om 4 poffers en 3 druiven. Snij de appel doormidden van boven naar beneden. Leg de 2 helften elk op een apart bordje met de platte kant naar beneden. Steek in elke appelhelft 5 poffersticks.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 372 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Uitdelers

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.