Fun­pa­tat­zak­ken

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier
  • keukenschaar
  • plakband
  • gekleurd A4 papier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Was de komkommer en snij hem in 3 stukken. Snij de stukken in de lengte doormidden en schraap er met een theelepel de zaadjes uit. Snij elk stukje in 4 lange reepjes. Snij de worteltjes in de lengte in 2 reepjes. Snij de reepjes ook weer in de lengte doormidden. Was de paprika's en snij ze doormidden. Haal de zaadjes eruit. Snij de paprika's in lange, dunne repen.
  2. Snij de korst van de kaas. Snij de kaas in lange, smalle repen. Snij de worstjes elk in de lengte in 4 reepjes. Meng in een kom de poeder voor de dipsausjes met 3 eetlepels water en 6 eetlepels yoghurtmayonaise.
  3. Vouw van de vellen papier 12 grote puntzakken en plak ze vast met plakband. Knip van het bakpapier 12 vellen ter grootte van een A4-vel en vouw ze tot puntzakken. Plak die ook vast. Zet de bakpapierzakken in de gekleurde zakken en plak ze aan elkaar met plakband.
  4. Verdeel de repen komkommer, wortel, paprika, kaas, worst en pindapepsels over de zakken. Schep er een flinke lepel van de dipsaus op.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 194 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Uitdelers

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.