Ge­vuld naan­brood met krui­di­ge kal­koen­fi­let

Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld.

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld. 2 personen
3 29

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snipper de ui en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 3 min. in water met eventueel zout beetgaar. Bereid de kalkoenfilets met het gekruide bakpapier volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ze 8 min. per kant.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de broccoliroosjes met de ui en kerriepoeder 2 min. op middelhoog vuur.
  3. Meng ondertussen de yoghurt met het water en verkruimel de feta erboven. Roer goed door. Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Snijd de kalkoenfilet overlangs doormidden en vervolgens in reepjes van 1 cm. Halveer de naan, snijd open en vul met wat groente, kalkoenfiletreepjes en 1 el saus per naan. Serveer met de rest van de groente en saus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 1.175 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 10 2016

Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­vuld naan­brood met krui­di­ge kal­koen­fi­let

1
1
  • 1 ui
  • 600 g broccoli

Snipper de ui en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 3 min. in water met eventueel zout beetgaar.

2
2
  • 430 g kalkoenfilets
  • 23.7 g mals en kruidig bakpapier

Bereid de kalkoenfilets met het gekruide bakpapier volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ze 8 min. per kant.

3
3
  • 1 el olie
  • ½ el kerriepoeder

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de broccoliroosjes met de ui en kerriepoeder 2 min. op middelhoog vuur.

4
4
  • 100 g babyspinazie

Voeg de spinazie toe en roerbak nog 1 min.

5
5
  • 200 ml Griekse yoghurt
  • 3 el water
  • 75 g feta

Meng ondertussen de yoghurt met het water en verkruimel de feta erboven. Roer goed door.

6
6
  • 2 naanbroden

Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

7
7

Snijd de kalkoenfilet overlangs doormidden en vervolgens in reepjes van 1 cm.

8
8

Halveer de naan, snijd open en vul met wat groente, kalkoenfiletreepjes en 1el saus per naan. Serveer met de rest van de groente en saus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.