Azi­a­ti­sche noe­del­sa­la­de met eda­ma­me bo­nen van Bon­du­el­le (ad­ver­to­ri­al)

De licht nootachtige smaak van de bonen gaat perfect samen met de oosterse sojasaus en noedels.

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht De licht nootachtige smaak van de bonen gaat perfect samen met de oosterse sojasaus en noedels. 4 personen
3 17

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water.
  2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Doe de edamame bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.
  3. Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, edamame bonen en dressing. Verdeel over de borden en leg er de warmgerookte zalmstukken op. Strooi er geroosterde sesamzaadjes over.

variatietip:

Nog meer smaak? Voeg extra sojasaus toe.

combinatietip:

Lekker met grofgesneden koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 1.550 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in

Aziatische noedelsalade met edamame bonen van Bonduelle (advertorial)

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Azi­a­ti­sche noe­del­sa­la­de met eda­ma­me bo­nen van Bon­du­el­le (ad­ver­to­ri­al)

1
1
  • 180 g sobanoedels

Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet en spoel koud onder stromend water.

2
2
  • 500 g broccoli
  • 1 bosje salade-ui

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en kook in 5 min. beetgaar. Snijd de salade-ui in dunne ringen.

3
3
  • 310 g edamame

Doe de edamame bonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.

4
4
  • 3 el sojasaus
  • 1 el chilisaus
  • 2 tl sesamolie

Meng de sojasaus, chilisaus en sesamolie tot een dressing. Meng de noedels met de broccoli, salade-ui, edamame bonen en dressing.

5
5
  • 250 g warmgerookte zalmstukken
  • 1 el geroosterde sesamzaadjes

Verdeel over de borden en leg er de warmgerookte zalmstukken op. Strooi er de geroosterde sesamzaadjes over.

variatietip:

Nog meer smaak? Voeg extra sojasaus toe.

combinatietip:

Lekker met grofgesneden koriander.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.