Dui­vels­ogen van ge­vul­de ei­e­ren

Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje.

(1)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Gevulde eieren kennen we allemaal, maar speciaal voor Halloween steken we ze in een nieuw jasje. 24 stuks
1 1

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • spuitzak met gladde spuitmond
  • satéprikker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine. Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.
  2. Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei. Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.

bewaartip:

Bewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 4 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 85 mg
Tags

Duivelsogen van gevulde eieren

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dui­vels­ogen van ge­vul­de ei­e­ren

1
1
  • 12 eieren

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.

2
2

Halveer de eieren overlangs, schep de eidooiers eruit en doe deze in de keukenmachine.

3
3
  • 4 el mayonaise
  • 2 el dijonmosterd

Voeg de mayonaise en mosterd toe en mix tot een glad mengsel. Schep in de spuitzak.

4
4
  • 24 plakjes ontpitte zwarte olijven

Leg de eihelften op een schaal en spuit de vulling in de holtes. Leg een plakje olijf in het midden van het gevulde ei.

5
5
  • 1 el sriracha sauce

Teken met behulp van een satéprikker rondom de vulling bloedadertjes met de srirachasaus.

bewaartip:

Bewaar maximaal 2 uur afgedekt in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.