Stok­brood met grie­ze­lei­tjes

Dit hapje is zó griezelig dat niet alleen de eitjes schrikken.

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Dit hapje is zó griezelig dat niet alleen de eitjes schrikken. 12 stuks
3 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodrooster

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
  2. Snijd het stokbrood in 12 plakken per stokbrood en rooster ze in de broodrooster. Bestrijk de toastjes onregelmatig met de ketchup en verdeel de eieren erover, met de bolle kant naar boven.
  3. Knip van de nori oogjes, mondjes, tandjes en brilletjes en maak hiermee gezichtjes op de eieren. Steek wat plukjes tuinkers onder de eieren als haar.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 120 mg
Tags
Ook te zien in

Stokbrood met griezeleitjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Stok­brood met grie­ze­lei­tjes

1
1
  • 6 eieren

Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.

2
2
  • 1 stokbrood

Snijd het stokbrood in 12 plakken en rooster ze in de broodrooster.

3
3
  • 3 el ketchup

Bestrijk de toastjes onregelmatig met de ketchup en verdeel de eieren erover, met de bolle kant naar boven.

4
4
  • 1 vel norivel

Knip van de nori oogjes, mondjes, tandjes en brilletjes en maak hiermee gezichtjes op de eieren.

5
5
  • 1 bakje tuinkers

Steek wat plukjes tuinkers onder de eieren als haar.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.