Pi­ta's met bie­ten­fala­fel en co­les­law

Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)! 4 personen
2 11

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de bietenfalafel 6 min. op middelhoog vuur. Maak een sausje van de ketchup en Yofresh. Meng met de kool en voeg de cranberry's toe. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd open en vul met coleslaw en bietenfalafel. Serveer met de rest van de coleslaw.

combinatietip:

Lekker met een kop champignonsoep.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 1.050 mg
  • vezels 17 g
Tags
Ook te zien in

Pita's met bietenfalafel en coleslaw

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pi­ta's met bie­ten­fala­fel en co­les­law

1
1
  • 3 el olijfolie
  • 426 g bietenfalafel

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de bietenfalafel 6 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • 2 el ketchup
  • 3 el yofresh
  • 600 g gesneden witte kool
  • 50 g cranberry's

Maak een sausje van de ketchup en Yofresh. Meng met de kool en voeg de cranberry's toe.

3
3
  • 4 pitabroodjes

Verwarm de pita's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd open en vul met coleslaw en bietenfalafel. Serveer met de rest van de coleslaw.

combinatietip:

Lekker met een kop champignonsoep.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.