Lunch­pas­ta met ar­ti­sjok & peen ju­li­en­ne

Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen.

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch Pasta in een pot. Dat is niet alleen mooi en lekker, maar ook handig om mee te nemen. 4 personen
4 3

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
  2. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
  3. Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.

bewaartip:

Meenemen? Meng de pasta met de bruschettatopping en verdeel over 4 (weck)potten. Verdeel er achtereenvolgens de artisjok, peen julienne en boerenkool over. Bewaar de noten en kaas apart. Sluit de pot en bewaar maximaal 8 uur in de koelkast. Haal 30 min. voor het serveren eruit en laat op kamertemperatuur komen. Bestrooi vlak voor het serveren met de noten en de kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 595 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in

Lunchpasta met artisjok & peen julienne

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lunch­pas­ta met ar­ti­sjok & peen ju­li­en­ne

1
  • 150 g quinoa fusilli
  • 195 g bruschettatopping gegrilde groenten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.

2
  • 400 g artisjokharten
  • 50 g pindamix pistache gezouten

Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.

3
  • 150 g peen julienne
  • 40 g babyboerenkool
  • 45 g Parmigiano Reggiano-flakes

Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas. Lekker!

bewaartip:

Meenemen? Meng de pasta met de bruschettatopping en verdeel over 4 (weck)potten. Verdeel er achtereenvolgens de artisjok, peen julienne en boerenkool over. Bewaar de noten en kaas apart. Sluit de pot en bewaar maximaal 8 uur in de koelkast. Haal 30 min. voor het serveren eruit en laat op kamertemperatuur komen. Bestrooi vlak voor het serveren met de noten en de kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.