Per­li­ne in krui­di­ge to­ma­ten­saus

In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist.

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist. 4 personen
3 14

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de rode peper uit de roerbakgroente apart.
  2. Snijd ondertussen de rest van de roerbakgroente grof. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
  3. Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper en peultjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.
  4. Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken.
  5. Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 1.175 mg
  • vezels 8 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Perline in kruidige tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Per­li­ne in krui­di­ge to­ma­ten­saus

1
1
  • 500 g perline con formaggio
  • 450 g Italiaanse roerbakgroente rode peper en cherrytomaat

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de rode peper uit de roerbakgroente apart.

2
2

Snijd ondertussen de rest van de roerbakgroente grof. Snijd het steeltje van de rode peper.

3
3

Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.

4
4
  • 2 el olijfolie
  • 200 g peultjes

Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper en peultjes 5 min. op middelhoog vuur.

5
5
  • 390 g pastasaus basis Italiaanse kruiden

Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.

6
6
  • 50 g Parmigiano Reggiano

Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken.

7
7
  • 50 g geroosterde pijnboompitten

Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.