Cour­get­te­s­pa­ghet­ti met ven­kel, cher­ry­to­maat, pes­to en pan­cet­ta

Verrassing! deze spaghetti is gemaakt van groente, dus krijg je met dit pastagerecht voor 2 personen extra veel vitaminen binnen.

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Verrassing! deze spaghetti is gemaakt van groente, dus krijg je met dit pastagerecht voor 2 personen extra veel vitaminen binnen. 2 personen
3 14

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Snijd ondertussen de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, halveer in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 5 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de bonen uitlekken. Voeg de tomaten, bonen en courgette toe en bak nog 2 min.
  3. Schep de pestospread erdoor, breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Garneer met de pancetta.
video

Cour­get­te­s­pa­ghet­ti met ven­kel, to­maat, pes­to en pan­cet­ta

15-seconden-koken - 00:41 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.090 mg
  • vezels 11 g
Tags

Courgettespaghetti met venkel, cherrytomaat, pesto en pancetta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cour­get­te­s­pa­ghet­ti met ven­kel, cher­ry­to­maat, pes­to en pan­cet­ta

1
1
  • 4 plakken pancetta

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant.

2
2

Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

3
3
  • 1 venkelknol

Snijd ondertussen de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, halveer in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in reepjes.

Venkel bereiden

Instructievideo

01:54 min.

4
4
  • 1 el olijfolie

Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 5 min. op middelhoog vuur.

5
5
  • 250 g cherrytomaten
  • 175 g cannellinibonen
  • 400 g courgette spaghetti

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de bonen uitlekken. Voeg de tomaten, bonen en courgette toe aan de venkel en bak nog 2 min.

6
6
  • 90 g pestospread

Schep de pestospread door het groentemengsel, breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Garneer met de pancetta

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.