Kof­fie­cock­tail met ko­kos­melk

Goede reden om deze cocktail te maken: je waant je met elke slok in tropische oorden!

(0)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje met alcohol Goede reden om deze cocktail te maken: je waant je met elke slok in tropische oorden! 4 personen
0

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 whiskyglazen
  • staafmixer

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verdeel een laag crushed ijs over elk glas. Doe de afgekoelde espresso, de Malibu en de kokosmelk in een hoge beker. Meng met een staafmixer. Verdeel over de glazen en serveer direct.

variatietip:

In plaats van Malibu kun je ook Hooghoudt Coconut (likeur, fles 1 liter) gebruiken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • koolhydraten 7 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 10 mg
Tags
Ook te zien in

Koffiecocktail met kokosmelk

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kof­fie­cock­tail met ko­kos­melk

1
1
  • 4 porties ijs
  • 100 ml espresso
  • 120 ml Malibu
  • 200 ml kokosmelk

Verdeel een laag crushed ijs over elk glas. Doe de afgekoelde espresso, Malibu en kokosmelk in een hoge beker. Meng met de staafmixer.

2
2

Verdeel over de glazen en serveer direct.

variatietip:

In plaats van Malibu kun je ook Hooghoudt Coconut (likeur, fles 1 liter) gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.