Hot­dogs met kaas, gu­a­ca­mo­le en to­maat

Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen!

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans lunch Een hotdog op z'n Mexicaans. Laat je verrassen! 4 personen
3 6

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan
  • aluminiumfolie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de scharrelbraadworsten op laag vuur in 20 min. rondom goudbruin en gaar. Halveer ondertussen de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Schep om met het limoensap.
  2. Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el guacamole. Leg de worstjes erop en verdeel de tomatenblokjes erover. Rasp de cheddar erboven en serveer.

combinatietip:

Lekker met in ringetjes gesneden jalapeñopeper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 525 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Hotdogs met kaas, guacamole en tomaat

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hot­dogs met kaas, gu­a­ca­mo­le en to­maat

1
1
  • 4 scharrelbraadworsten

Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de scharrelbraadworsten op laag vuur in 20 min. rondom goudbruin en gaar.

2
2
  • 4 tastytom-trostomaten
  • 1 el limoensap

Halveer ondertussen de tastytom-trostomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Schep om met het limoensap.

3
3
  • 4 witte puntjes

Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.

4
4
  • 4 el guacamole

Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el guacamole.

5
5
  • 25 g cheddar

Leg de worstjes erop en verdeel de tomatenblokjes erover. Rasp de cheddar erboven en serveer.

combinatietip:

Lekker met in ringetjes gesneden jalapeñopeper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.