Ta­gli­a­tel­le met roer­bak­mix en Par­ra­no kaas­snip­pers

Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in een kwartier in elkaar.

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht Weinig tijd om te koken? Dit lekkere pastarecept draai je in een kwartier in elkaar. 4 personen
3 8

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder het vel van de worst. Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur. Druk het vlees met een houten pollepel in stukjes.
  2. Voeg de roerbakmix toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.
  4. Meng de pasta door het groente-vleesmengsel en voeg het kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de Parrano kaassnippers.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 990 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 7 2016

Tagliatelle met roerbakmix en Parrano kaassnippers

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met roer­bak­mix en Par­ra­no kaas­snip­pers

1
1
  • 270 g Catalaanse braadworsten

Verwijder het vel van de worst.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • ½ el gedroogde tijm

Verhit de olie in een hapjespan of wok en bak het worstvlees met de tijm 5 min. op hoog vuur. Druk het vlees met een houten pollepel in stukjes.

3
3
  • 800 g champignonroerbakmix

Voeg de roerbakmix toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

4
4
  • 300 g tagliatelle

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje kookvocht op.

5
5
  • 80 g parrano snippers

Meng de pasta door het groente-vleesmengsel en voeg het kookvocht toe. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaassnippers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.