Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met zalm

Vol en romig door de zalm, met een fris accent van groente.

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Vol en romig door de zalm, met een fris accent van groente. 4 personen
3 59

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg als het water kookt de pasta en wat zout toe. Kook de fusilli in 9 min. beetgaar.
  2. Was ondertussen de komkommer, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in plakjes. Snijd deze vervolgens in reepjes. Was de tomaten, verwijder het kroontje en halveer.
  3. Giet de pasta af en spoel koud onder stromend water.
  4. Meng de pasta met de komkommer, tomaten, rucola en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de borden en verdeel de zalm er in stukken over. Bestrooi met peper.

Tip:

Dit is een Allerhande Box gerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 460 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box

Zomerse pastasalade met zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zo­mer­se pas­ta­sa­la­de met zalm

1
1
  • 300 g fusilli

Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg als het water kookt de pasta en wat zout toe. Kook de fusilli in 9 min. beetgaar.

2
2
  • 1 komkommer

Was ondertussen de komkommer, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in plakjes. Snijd deze vervolgens in reepjes.

3
3
  • 400 g rivolo cherrytomaten

Was de tomaten, verwijder het kroontje en halveer.

4
4

Giet de pasta af en spoel koud onder stromend water.

5
5
  • 75 g rucola
  • 90 g pestospread

Meng de pasta met de komkommer, tomaten, rucola en pestospread. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

6
6
  • 250 g warmgerookte zalmstukken

Verdeel over de borden en verdeel de zalm er in stukken over. Bestrooi met peper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.