Ge­gril­de kal­koen met ro­mi­ge pom­poen-sa­lie­pas­ta

Verrassend lekker: groentespread door de pasta.

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Verrassend lekker: groentespread door de pasta. 4 personen
4 23

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg als het water kookt de pasta en eventueel wat zout toe. Kook de pasta in 10 min. beetgaar en giet af.
  2. Halveer ondertussen de kalkoenfilets in de lengte. Meng de mosterd met 1 el olie, peper en zout en bestrijk de kalkoenfilets ermee. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril het vlees in 8 min. op middelhoog vuur gaar. Keer regelmatig.
  3. Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, salie, roerbakmix, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.
  4. Voeg de groentespread en kookroom toe aan de groenten en verwarm 3 min.
  5. Meng de pasta door de groentesaus. Verdeel over diepe borden. Snijd de kalkoenfilets in reepjes en verdeel met de tuinbonen over de pasta.

Tip:

Dit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.

video

Vlees gril­len

Instructievideo - 00:39 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 335 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box

Gegrilde kalkoen met romige pompoen-saliepasta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gril­de kal­koen met ro­mi­ge pom­poen-sa­lie­pas­ta

1
1
  • 300 g fusilli

Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg als het water kookt de pasta en eventueel wat zout toe. Kook de pasta in 10 min. beetgaar en giet af.

2
2
  • 430 g kalkoenfilets
  • 1 el mosterd
  • 1 el (arachide)olie

Halveer ondertussen de kalkoenfilets in de lengte. Meng de mosterd met de olie, peper en zout en bestrijk de kalkoenfilets ermee.

3
3

Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril het vlees in 8 min. op middelhoog vuur gaar. Keer regelmatig.

Vlees grillen

Instructievideo

00:39 min.

4
4
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el (arachide)olie
  • 2 tl gedroogde salie
  • 400 g champignonroerbakmix

Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, salie, roerbakmix, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.

5
5
  • 150 g verse groentespread pompoen
  • 250 ml kookroom

Voeg de groentespread en kookroom toe aan de groenten en verwarm 3 min.

6
6
  • 175 g tuinbonen

Meng de pasta door de groentesaus. Verdeel over diepe borden. Snijd de kalkoenfilets in reepjes en verdeel met de tuinbonen over de pasta.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.