Kip­wraps met man­go en li­moen­may­o­nai­se

De frisse smaak van het voorjaar.

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch De frisse smaak van het voorjaar. 6 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers 1 helft van de vrucht uit. Meng de mayonaise met het limoenrasp, 1 el limoensap, peper en eventueel zout. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Snijd de radijsjes in plakjes en de munt en het basilicum in reepjes.
  2. Besmeer de wraps met de limoen mayonaise en verdeel er achtereenvolgens de kip, mango, radijs en kruiden over. Rol op en halveer.

bewaartip:

Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Wikkel elke wrap apart in aluminiumfolie en snijd nog niet door. Bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de wraps vlak voor serveren door.

video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 570 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Kipwraps met mango en limoenmayonaise

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kip­wraps met man­go en li­moen­may­o­nai­se

1
1
  • 1 limoen
  • 6 el mayonaise

Rasp de groene schil van de limoen en pers 1 helft van de vrucht uit. Meng de mayonaise met het limoenrasp, 1 el limoensap, peper en eventueel zout.

Citrus snijden

Instructievideo

01:15 min.

2
2
  • 1 eetrijpe mango
  • ½ bosje radijs
  • 15 g munt
  • 15 g basilicum

Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Snijd de radijsjes in plakjes en de munt en het basilicum in reepjes.

Mango snijden

Instructievideo

01:02 min.

3
3
  • 6 tortillawraps
  • 300 g gegaarde kipfilet

Besmeer de wraps met de limoen mayonaise en verdeel er achtereenvolgens de kip, mango, radijs en kruiden over. Rol op en halveer.

bewaartip:

Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Wikkel elke wrap apart in aluminiumfolie en snijd nog niet door. Bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de wraps vlak voor serveren door.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.