Snij­bo­nen en cas­hew­no­ten uit de wok

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 4 personen
4 12

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.

combinatietip:

Lekker met mie en gebakken zalm. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 395 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in

Snijbonen en cashewnoten uit de wok

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snij­bo­nen en cas­hew­no­ten uit de wok

1
1
  • 800 g snijbonen
  • 3 el arachideolie

Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2
2
  • 3 el hoisinsaus
  • 50 g gezouten cashewnoten

Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.

combinatietip:

Lekker met mie en gebakken zalm. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.