Fu­sil­li met pad­den­stoe­len­saus

Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta.

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Wil je een dagje zonder vlees, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan? Maak deze snelle, goedgevulde pasta. 4 personen
2 44

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  2. Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.
  3. Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 6 min. op middelhoog vuur.
  4. Snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelensoepgroente en de knoflook toe aan de ui en bak 4 min. op hoog vuur mee.
  5. Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. Meng de paddenstoelensaus door de fusilli. Verdeel over de kommen. Leg in elke kom twee halve eieren.
video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 760 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Fusilli met paddenstoelensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fu­sil­li met pad­den­stoe­len­saus

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

2
2
  • 4 eieren

Kook ondertussen de eieren 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer.

Ei koken

Instructievideo

01:51 min.

3
3
  • 4 uien
  • 2 el olijfolie

Snijd de uien in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 6 min. op middelhoog vuur.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

4
4
  • 2 tenen knoflook
  • 400 g paddenstoelensoepgroente

Snijd de knoflook fijn. Voeg de paddenstoelensoepgroente en knoflook toe aan de ui en bak 4 min. op hoog vuur mee.

Knoflook snijden

Instructievideo

00:57 min.

5
5
  • 450 g verse pastasaus funghi mix

Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 min. Meng de paddenstoelensaus door de fusilli. Verdeel over de kommen. Leg in elke kom twee halve eieren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.