Vir­gin sgrop­pi­no met ap­ple­ti­ser en ver­se pas­sie­vrucht

Chic glaasje bubbels met sorbetijs - op en top feestelijk en dat zonder alcohol.

  • drankje zonder alcohol
  • 8 personen
  • 110 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje zonder alcohol Chic glaasje bubbels met sorbetijs - op en top feestelijk en dat zonder alcohol. 8 personen
5 2

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 champagneflûtes

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verdeel het sap over de champagneflûtes. Halveer de passievruchten en schep met een theelepel het pulp uit de schil en verdeel het over de glazen. Schep in elk glas een bolletje mango-passievruchtsorbetijs en vul de glazen aan met Appletiser. Garneer met het limoenrasp.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 26 g
  • natrium 2 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Virgin sgroppino met appletiser en verse passievrucht

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vir­gin sgrop­pi­no met ap­ple­ti­ser en ver­se pas­sie­vrucht

1
1
  • 1 limoen

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht(en) uit. Verdeel het sap over de champagneflûtes.

2
2
  • 4 passievruchten

Halveer de passievruchten. Schep met een theelepel het pulp uit de schil en verdeel over de glazen.

3
3
  • 8 bolletjes mango-passievruchtsorbetijs
  • 750 ml Appletiser

Schep in elk glas een bolletje mango-passievruchtsorbetijs en vul de glazen aan met Appletiser. Garneer met het limoenrasp.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.