Bo­nen­pu­ree met mais

In Mexico zijn ze dol op deze topping: ze serveren hem zelfs bij het ontbijt.

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans In Mexico zijn ze dol op deze topping: ze serveren hem zelfs bij het ontbijt. 1 stuks
3 3

Ingrediënten

1 stuk

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • zeef
  • staafmixer met beker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de zwarte bonen in een zeef, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Doe de bonen in een hoge beker en pureer samen met de paprikapoeder met de staafmixer tot puree. Laat de maiskorrels uitlekken en meng door de puree.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 375 mg
  • vezels 16 g
Tags
Ook te zien in

Bonenpuree met mais

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bo­nen­pu­ree met mais

1
1
  • 200 g zwarte bonen

Doe de zwarte bonen in een zeef, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

2
2
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 150 g maiskorrels

Doe de bonen in de hoge beker en pureer samen met de paprikapoeder met de staafmixer tot puree. Laat de maiskorrels uitlekken en meng door de puree.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.