Pas­ta­sa­la­de met Par­ra­no snip­pers

Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart.

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Houd je van pasta? En van snel? Dan is dit een recept naar je hart. 4 personen
2 9

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de sla in de lengte, bestrijk de snijvlakken met 2/3 van de olie. Gril de sla in delen 2 min. Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Scheur de parmaham in stukken.
  2. Giet de pasta af en meng de paprika, bruschettatopping, de Parrano snippers en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met peper. Verdeel de pasta over de borden, verdeel de parmaham en de rest van de kaas erover en serveer met de gegrilde romainesla.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.180 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 4 2016

Pastasalade met Parrano snippers

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met Par­ra­no snip­pers

1
1
  • 250 g farfalle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 4 kropjes babyromainesla
  • 2 el extra vierge olijfolie

Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Halveer de kropjes sla in de lengte, bestrijk de snijvlakken met de olie. Gril de sla in delen 2 min.

3
3
  • 295 g gegrilde paprika
  • 70 g parmaham

Laat ondertussen de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Scheur de parmaham in stukken.

4
4
  • 195 g bruscettatopping
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 40 g parrano snippers

Giet de pasta af en meng de paprika, bruschettatopping, de Parrano snippers en de olie erdoor. Breng op smaak met peper.

5
5
  • 40 g parrano snippers

Verdeel de pasta over de borden, verdeel de parmaham en de kaas erover en serveer met de gegrilde romainesla.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.