Pep­pe­ro­ni­ba­gel

Pittige Italiaanse pepperoni, romige ricotta en kruidige rucola. En dat allemaal op een knapperig afgebakken bagel. Goedemorgen!

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans ontbijt Pittige Italiaanse pepperoni, romige ricotta en kruidige rucola. En dat allemaal op een knapperig afgebakken bagel. Goedemorgen! 4 personen
3 4

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water, pel ze en snijd fijn. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de pepperoni (of chorizo, zonder vel en in plakjes) in 6 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Verwarm ondertussen de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven en snijd overlangs doormidden. Besmeer de helft van de bagelhelften met de ricotta. Verdeel de rucola, pepperoni en het eikruim erover en serveer met de andere bagelhelften erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 950 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Pepperonibagel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pep­pe­ro­ni­ba­gel

1
1

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Pepperoni bagel Stap 1.mp4

Instructievideo

00:04 min.

2
2
  • 2 eieren

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud water, pel ze en snijd fijn.

Pepperoni bagel Stap 2.mp4

Instructievideo

00:14 min.

3
3
  • 100 g pepperoni

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de pepperoni (of chorizo, zonder vel en in plakjes) in 6 min. krokant.

Pepperoni bagel Stap 3.mp4

Instructievideo

00:11 min.

4
4

Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

5
5
  • 4 bagels

Verwarm ondertussen de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven en snijd overlangs doormidden.

Pepperoni bagel Stap 4.mp4

Instructievideo

00:15 min.

6
6
  • 100 g ricotta
  • 40 g rucola

Besmeer de helft van de bagelhelften met de ricotta. Verdeel de rucola, pepperoni en het eikruim erover en serveer met de andere bagelhelften erbij. Lekker!

Pepperoni bagel Stap 5.mp4

Instructievideo

00:33 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.