Groen­te­rij­ke ta­gli­a­tel­le & to­maat­jes

Een pasta die goed vult door de grote hoeveelheid gegrilde groenten.

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Een pasta die goed vult door de grote hoeveelheid gegrilde groenten. 4 personen
2 37

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan en pers de knoflook erboven. Fruit 1 min. en voeg dan de bevroren groenten en oregano toe. Roerbak 4 min. tot de groenten zijn ontdooid. Schenk de passata erbij en laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de snoeptomaten. Verdeel de pasta over 4 borden. Verdeel de saus, snoeptomaten en het basilicum erover.

combinatietip:

Lekker met Parmezaanse kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 478 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 485 mg
  • vezels 13 g
Tags
Ook te zien in

Groenterijke tagliatelle & tomaatjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groen­te­rij­ke ta­gli­a­tel­le & to­maat­jes

1
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2 tenen knoflook
  • 900 g gegrilde groenten
  • 2 tl gedroogde oregano

Verhit de olie in een pan en pers de knoflook erboven. Fruit 1 min. en voeg dan de groenten en oregano toe. Roerbak 4 min. tot de groenten zijn ontdooid.

2
  • 690 g passata di pomodoro

Schenk de passata erbij en laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
  • 250 g verse glutenvrije tagliatelle
  • 150 g snoeptomatenmix

Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de snoeptomaten.

4
  • 15 g basilicum

Verdeel de pasta over 4 borden. Verdeel de saus, snoeptomaten en het basilicum erover.

combinatietip:

Lekker met Parmezaanse kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.