Mi­ni­tri­f­le met ba­naan & ca­ke

Een bijzonder toetje hoeft helemaal niet veel tijd te kosten!

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Een bijzonder toetje hoeft helemaal niet veel tijd te kosten! 4 personen
3 4

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 glazen
  • magnetron

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pel de bananen en snijd in schuine plakjes. Smeer de bovenkant van de cakejes in met 1/3 van de chocoladepasta en verdeel ze over de glazen.
  2. Zet de plakjes banaan rechtop tegen de rand van het glas en verdeel de vla over de cakejes. Verwarm de rest van de chocoladepasta 10 sec. op vol vermogen in de magnetron en sprenkel over de vla. Garneer met de pecannoten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 267 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 2 2016

Minitrifle met banaan & cake

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni­tri­f­le met ba­naan & ca­ke

1
1
  • 2 bananen

Pel de bananen en snijd in schuine plakjes.

2
2
  • 4 roombotercakejes naturel
  • 2 el chocoladepasta puur

Smeer de bovenkant van de cakejes in met de chocoladepasta en verdeel ze over de glazen.

3
3
  • 500 ml slagroomvla vanille

Zet de plakjes banaan rechtop tegen de rand van het glas en verdeel de vla over de cakejes.

4
4
  • 4 el chocoladepasta puur

Verwarm de rest van de chocoladepasta 10 sec. op vol vermogen in de magnetron en sprenkel over de vla.

5
5
  • 2 el gezouten pecannoten

Garneer met de pecannoten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.