Ver­se ta­gli­a­tel­le met snij­bo­nen, to­maat en to­nijn

Supersnel pastagerecht met lekker veel bonen.

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Supersnel pastagerecht met lekker veel bonen. 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de cherrytomaten. Doe de salsa en tomatenblokjes in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.
  2. Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een ruime pan. Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken. Voeg na 3 min. de tagliatelle en kidneybonen toe. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Laat de tonijn uitlekken. Meng de pasta, cherrytomaten en ⅔ van de tonijn door de tomatensaus. Verdeel de rest van de tonijn erover en garneer met de pijnboompitten.

combinatietip:

Lekker met kappertjes en citroenpartjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 610 mg
  • vezels 13 g
Tags
Ook te zien in

Verse tagliatelle met snijbonen, tomaat en tonijn

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ver­se ta­gli­a­tel­le met snij­bo­nen, to­maat en to­nijn

1
1
  • 250 g cherrytomaten
  • 330 ml salsa pronta di pomodoro di pachino
  • 400 g tomatenblokjes

Halveer de cherrytomaten. Doe de salsa en tomatenblokjes in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.

2
2
  • 400 g gesneden snijbonen

Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een ruime pan.

3
3
  • 400 g groene kidneybonen
  • 250 g verse tagliatelle

Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken. Voeg na 3 min. de tagliatelle en kidneybonen toe. Giet af en vang een kopje kookvocht op.

4
4
  • 320 g tonijnstukken in olijfolie

Laat de tonijn uitlekken. Meng de pasta, cherrytomaten en ⅔ van de tonijn door de tomatensaus.

5
5
  • 50 g geroosterde pijnboompitten

Verdeel de rest van de tonijn erover en garneer met de pijnboompitten.

combinatietip:

Lekker met kappertjes en citroenpartjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.