Bief­stuk met su­kiy­a­ki met ge­le rijst

Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel. 4 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.
  2. Verhit 2 el olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.
  3. Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.

combinatietip:

Lekker met koriander.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 620 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 12 2015

Biefstuk met sukiyaki met gele rijst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bief­stuk met su­kiy­a­ki met ge­le rijst

1
1
  • 325 g gele rijst

Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik.

2
2
  • 3 bosuitjes
  • 2 zoete puntpaprika's

Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

3
3
  • 2 el arachideolie
  • 300 g witte kool

Verhit de olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 1 el arachideolie
  • 300 g biefstukpuntjes
  • 160 g Han’s daily wok beef sukiyaki

Verhit ondertussen de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.

5
5
  • 2 el gemalen kokos

Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.

combinatietip:

Lekker met koriander.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.