Bri­o­che­toast met kip­pen­le­ver­pa­té

Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft!

(1)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft! 12 stuks
4 1

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 12 sneetjes van 1 cm dik uit de brioche. Snijd hiervan 12 kerstbomen. Besmeer deze aan beide kanten met de roomboter. Bak de sneetjes in een koekenpan zonder olie of boter aan één kant in 4 min. op laag vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Beleg de sneetjes met de kippenleverpaté en garneer met de cranberrycompote en wat tuinkers.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 195 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Briochetoast met kippenleverpaté

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bri­o­che­toast met kip­pen­le­ver­pa­té

1
1
  • 500 g brioche
  • 25 g roomboter

Snijd 12 sneetjes van 1 cm dik uit de brioche. Snijd hiervan 12 kerstbomen. Besmeer deze aan beide kanten met de roomboter.

2
2

Bak de sneetjes in een koekenpan zonder olie of boter aan één kant in 4 min. op laag vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege.

3
3
  • 170 g kippenleverpaté met port
  • 2 el original cranberry compote
  • 1 bakje tuinkers

Beleg de sneetjes met de kippenleverpaté en garneer met de cranberrycompote en wat tuinkers.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.