Toast met truf­fel­bo­ter en ha­zel­noot

Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels.

  • borrelhapje
  • 20 stuks
  • 85 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
    • 10 min. oventijd
(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje Truffeltoast met hazelnoot: het klinkt als een klok en het smaakt hemels. 20 stuks
3 2

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de boter met de tapenade en rol in vershoudfolie op tot een worst van 3 cm dik. Leg 30 min. in de vriezer. Snijd ondertussen de baguette in 20 dunne, schuine plakjes en bestrijk met de olijfolie. Bak aan één kant ca. 10 min. in de oven. Hak de hazelnoten fijn. Rooster ze in een droge koekenpan. Beleg de toast met rucola, dunne plakjes truffelboter en de hazelnoten.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 1 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Toast met truffelboter en hazelnoot

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Toast met truf­fel­bo­ter en ha­zel­noot

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 100 g gezouten boter
  • 3 el truffel-paddenstoelentapenade

Meng de boter met de tapenade en rol in vershoudfolie op tot een worst van 3 cm dik. Leg 30 min. in de vriezer.

3
3
  • 1 Franse baguette
  • 2 el olijfolie

Snijd ondertussen de baguette in 20 dunne, schuine plakjes en bestrijk met de olijfolie. Bak aan één kant ca. 10 min. in de oven.

4
4
  • 3 el hazelnoten
  • 40 g rucola

Hak de hazelnoten fijn. Rooster ze in een droge koekenpan. Beleg de toast met rucola, dunne plakjes truffelboter en de hazelnoten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.